Live

Op deze pagina kunt u de meest actuele informatie vinden om live mee te kunnen luisteren en kijken met de kerkdiensten.

Meeluisteren kan op de gebruikelijke manier via de app of website van kerkdienstgemist.nl of door hieronder op de ‘play’ knop te klikken.
Meekijken kan via ons YouTube-kanaal. Klik hier voor de geplande live-streams:
Klik hier om naar de live-uitzending te gaan
Tip: Kies de gewenste uitzending en druk daarna op de letter ‘f’ om de livestream beeldvullend te kunnen zien.

Alleen tijdens de dienst kunt u meekijken, na afloop is alleen de geluidsopname beschikbaar via de app of website van kerkdienstgemist.nl

Tips

  • De livestream wordt in HD-kwaliteit ‘gestreamd’, het komt echter vaak voor dat YouTube bij het afspelen van de stream voor een lagere kwaliteit kiest. Als uw internetverbinding en computer het aankunnen kunt u ook handmatig kiezen voor een hogere kwaliteit door op het tandwiel-icoon te klikken en een hogere kwaliteit te selecteren.
    ( HD-kwaliteit is 1080p)selecteert afspeel instellingen
  • Als u de live-stream schermvullend wilt bekijken kunt u dit doen door op het vierkantje te klikken, rechtsonder in het scherm) (of dmv de letter f)
  • Lukt het niet om mee te kijken probeer het dan even later nogmaals door de pagina te ‘verversen’.

Problemen met het online meeluisteren of -kijken?
De kwaliteit van beeld en geluid, is niet alleen afhankelijk van hoe het vanuit de kerk gestreamd wordt, maar ook welke apparatuur en internet verbinding u gebruikt. Als het beeld bijvoorbeeld soms hapert kan het een probleem in de zender in de kerk zijn maar ook bijv. aan uw wifi-verbinding of computer, laptop, tablet of smartphone.

Kerkdienstgemist.nl heeft soms op sommige momenten een grote piekbelasting waardoor het geluid soms even hapert.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties met betrekking tot de live-stream dan kunt u deze doorgeven via info@cgknieuwpoort.nl